- maždaug 1.5 kg kiaulienos sprandinės;
- prieskoniai šašlykams;
- citrinos sultys;
- žiupsnelis cukraus;
- keli šaukštai krienų;
- keli šaukštai aliejaus;
- vienas didelis svogūnas;
- juodieji pipirai;
- druska (man jos neprireikė);
- kas mėgsta aštriau gali įdėti aitriųjų pipirų, bet pas mus valgo vaikai, tai niekada nededu.
Mėsytę supjaustom, beriam prieskonių, cukrų, pipirus, žiedais pjaustytus svogūnus ir gerai išmaigom. Tuomet dedam krienus, aliejų, spaudžiam citrinos sultis, išmaišom ir paliekam pernakt. Prieskonius dedu iš akies, maždaug pusę nedidelio pokučio. Prieš kepant barstyti druska, bet jei prieskoniai su druska, jos sočiai pakanka ir taip. Ir tadaaaaam...minkšti...sultingi...mmmm
O kol mama kepa vakarienę, kiti laiką leidžia kaip tik išmano :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą